joi, 22 ianuarie 2015

Iti poti schimba viata prin videochat



Este stiut faptul ca in familile defavorizate sau in mediile sarace se nasc cei mai mari luptatori . Acesti luptatori nu tin cont de impedimentele din calea lor, ei pur si simplu razbat , indiferent de obstacole.  Nu o data am auzit de tinere care provenind din astfel de medii au ajuns sa aiba propria afacere sau sa-si indeplineasca vise, care pentru familia lor pareau de neatins. Oamenii nascuti in astfel de medii au puterea sa razbata pentru ca se nasc diferiti de cei din jurul lor, au o viziune mentala pe care nimeni nu le-o poate distorsiona, nu se multumesc cu putin si au capaciteatea de a se organiza si de a organiza pe altii cu usurinta.
Asa se face ca acest gen de persoane ajunge sa creeze o patura sociala diferita de cea a bogatilor. Ei nu sunt parveniti, nu uita de unde au plecat si mai ales, nu le este rusine cu ce au facut pentru a ajunge aici. Am intalnit, la un moment dat o persoana, care ajunsese sa aiba propriul salon de infrumusetare in Bucuresti, o afacere de success. Dupa o discutie mai apropiata mi-am luat libertatea de  o intreba cate ceva despre trecutul ei. Am ramas uimita sa aflu ca plecase dintr-un sat din apropiere de Bucuresti, la 14 ani, cand parintii au depus eforturi uriase pentru a urma un liceu din capitala.
Dorind sa isi ajute parintii, a inceput sa lucreze cu jumatate de norma intr-un restaurant. Avea 18 ani, cand un client al restaurantului i-a propus sa faca videochat non-adult. Se intampla acum vreo 7-8 ani, atunci cand videochatul nu era in culmea succesului, ca in prezent. Desi reticenta la inceput, a inceput lucrul acolo, iar in scurt timp, a reusit sa trimita ea bani acasa, parintilor, in loc sa primeasca ea de la ei.
A urmat apoi cateva cursuri de cosmetica, si s-a angajat itr-un salon profesional de infrumusetare, continuand, in paralel si jobul in videochat. In scurt timp, a invatat mersul lucrurilor intr-un salon de infrumusetare si avand destui bani economisiti, a deci sa-si deschida salonul ei.
In prezent  tanarul manager spune ca nu ii este rusine cu nimic din ce a facut pentru a ajunge la success, si ca este constienta ca fara acel job in videochat, nimic din ce are acum nu ar fi fost posibil.  Iata cum cei hotarati si perseverenti ajung acolo unde viseaza. Si tu poti face acest lucru, trebuie doar sa ai in vedere obiectivul tau, si sa lupti constant pentru a ajunge acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu