luni, 22 decembrie 2014

Cum ar trebui sa arate un studio de videochat?



Exista sute de studiouri de videochat  in Bucuresti, insa nu toate sunt regementate din toate punctele de vedere, inclusiv cel legal. Pentru o intrebare simpla ca cea “cum ar trebui sa arata un studio de videochat?”  raspunsul se afla in mai multe indicii.
In primul rand un studio de videochat de succes are nevoie de un sediu usor de gasit pentru viitoarele modele, si in acelasi timp pentru ca o locatie centrala iti ofera siguranta si protectie, mai mult decat un studio de la periferie.
Dupa aceea, odata ce ai depus CV-ul, unul dintre consilierii in resurse umane ar trebui sa te contacteze pentru un interviu, la sediu studioului.
Aici vei avea posibilitatea sa discuti cu angajatorii si in acelasi timp sa vezi studioul. Cand vei observa camerele, trebuie sa fii atenta la cateva lucruri. In primul rand trebuie sa observi daca  incaperile de serviciu sunt bine ingrijite, mobilate corespunzator, si utilate cu o baie proprie.  Nici partea tehnica nu trebuie ignorata. Ar trebui sa vezi in studio camere echipate cu camere de luat vederi performante pentrru o calitate cat mai buna a serviciilor ce urmeaza sa le prestezi.  Retine, nu trebuie sa te simti obligata sa faci ceva ce nu vrei. Vei avea de ales sa lucrezi intr-un studio de videochat care iti va  permite alegerea intre videochat adult si nonadult. Alege cu grija!
Contractul este o alta parte importanta a procesului de angajare, asa ca ai grija sa-l citesti cu atentie.
De asemenea, ar trebui sa  citesti site-ul studioului la care vrei sa lucrezi. Un studio de videochat profesional iti va pune la dispozitie informatii privind dotarile sediului, respectarea intimitatii si discretiei si dotarile sediului.
Mai mult, exista site-uri care afiseaza si turele de lucru, fie ca sunt doua-trei ture, este iportant sa te gandesti in care vei reusi sa dai cel mai are randament, pentru un salariu maximal.
De asemenea, cand va angajati intrebati ce posibilitati de promovare exista in firma respectiva.  De obicei, pentru rezultate extraordinare, sunt disponibile posturi de traier modele, sau  chiar de manager studio, insa pentru asta va trebui sa te dedici muncii tale 100%.
In conluzie trebuie sa fii atenta, atunci cand mergi la interviul de angajare sa intrebi daca ti se permite sa vizitezi studioul  si sa ai grija sa citesti cu atentie toate informatiile la care esti expusa. E bine sa stii sa citesti printre randuri, pentru a vei avea numai de castigat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu