marți, 19 august 2014

Studio profesional videochat in ajutorul modelelor



Un studio profesional videochat  pune la dispozitia modelelor locatii superbe, cu camere curate si igienizate care au decoratiunii menite sa relaxeze modelele. Locatia are mai multe camere, in care sunt montate aparatura de ultima generatie. Modelele dispun de toate conditiile pentru a se putea relaxa, si pentru asi face meseria in liniste, fara a avea vreo grija in ceea ce priveste contractele cu clientii, incasarea banilor, pregatirea camerelor sau a costumatiilor. Modelul trebuie doar sa vina, sa stea cate ore doreste, ai apoi poate pleca linistita. 

Studio profesional  videochat se ocupa cu toate chestiunile administrative, dar vrea respect de la modele, acestea sa isi faca bine treaba pentru ca asa se va castiga mai muti bani si vor castiga ambele parti. O parte din banii pe care ii castiga studioul, ii reinvesteste in echipamente, costumatii si alte lucruri care trebuie intr-un studio videochat. Castigurile pof fi oricand vazute de catre un model. Plata se poate face la sfarsitul luni, la doua saptamani, sau poate fi facuta in fiecare zi, numai ca plata la zi difera,in  loc de 50% veti primi doar 70%, din castig, urmand ca restul de banii sa ii primiti cand se termina o sesiune, adica la doua saptamani.
Daca nu ati lucrat niciodata intr-un studio videochat, nu trebuie sa va faceti probleme deoarece in studio exista o echipa de profesionisti cu experienta, care va asteapta, sa va ajute sa deveniti  un model de top. Confidentialitatea este asigurata, datele modelelor nu vor aparea pe site-uri, daca nu va doriti sa afle nimeni ca aveti un loc de munca videochat, nu trebuie sa va ingrijorati, datele vor fi tinute secrete.

Intr-un studio profesional videochat banii sunt facuti usor in timp ce va distati, trebuie sa gasiti subiecte care sa il atraga  pe client, pentru al tine in fata calculatorului cat mai mult timp. Modelul trebuie sa uite de toate problemele personale, atunci cand sta in fara camerei cu clientul. Trebuie sa ii faca pe clientii sa se simta bine, sa se relaxaze, si asta o face daca se aranjeaza ca sa arate bine, daca este vesela si se simte bine. In fata camerei puteti sa faceti un show prin conversatie, sau unul erotic, unde trebuie sa aratati cat mai multa senzualitate, trebuie sa va dedicati in totalitate in fata camerei, in fata clientilor, pentru ai face sa se simta bine.
Este bine sa aflati de la prima intalnire, ce isi doreste clientul de la aceste intalniri in fata calculatorului, ce teme prefera, pentru a putea sa va ganditi dinainte la niste subiecte de discutie. Fiecare  intalnire trebuie tratata altfel, alte costumatii, alte teme.

Daca dortii sa intrati  in aceasta meserie, si sunteti timida, nu aveti curaj, un studio profesional videochat va asteapta pentru a va indruma, si pentru a va scapa de aceasta timiditatea, trebuie doar sa va doriti sa munciti la un studio videochat si sa dati dovada  de seriozitate, pentru ca o echipa  profesionala va sprijina, va invata si va poate ridica la statutul unui model de top, si puteti castiga multi bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu