sâmbătă, 26 octombrie 2013

In ce consta un loc de munca in videochat?

Daca si dumneavoastra sunteti un tanar model interesat de o cariera care sa va asigure venituri substantiale, poate v-ati intrebat in ce consta un loc de munca in videochat. Pentru a va ajuta in cele ce urmeaza vom face referire la acest subiect, si va vom spune exact cum stau lucrurile atunci cand vine vorba de un loc de munca videochat. Este posibil sa fi auzit tot felul de povesti false legate de videochat, despre prostitutie online, sau pe internet, si alte chestii ce tin de aceasta sfera. Poate fi si din cauza unei trasaturi a noastre, deoarece daca nu stim un raspuns clar, dam cu presupusul, care de cele mai multe ori este lipsit de intuitie, si ne face sa credem lucruri, chiar daca ele nu stau asa.

Despre un loc de munca videochat va putem spune ca este o activitate cat se poate de legala, si consta in conversatia prin intermediul calculatorului si a unei camere web, a unor modele cu diferite persoane din diferite colturi ale lumii si in special din Statele Unite.  Exista o oarecare asemanare intre un hostess din mediul real, deoarece in ambele cazuri sunt folosite elemente precum aspectul fizic placut, zambetul si inteligenta, insa modelul din mediul online va sta de vorba cu vizitatorii sai prin intermediul internetului si acestia se pot afla la mii de kilometri distanta.

Un loc de munca in videochat mai consta in faptul ca, clientii vor trebui sa plateasca pentru timpul petrecut cu tine, in care ai stat de vorba cu ei. In ceea ce priveste continutul sesiunii trebuie sa stiti ca atat modelele, cat si clientii pot alege modulul adult, sau non-adult, iar daca in cazul primei categorii acestea pot alege sa ramana cu lenjeria pe ele, referitor la clienti se poate adauga ca acestia pot opta pentru un show erotic in totalitate, sau doar doresc sa poarte conversatii cu un model cu un aspect fizic placut. Acestea sunt cateva informatii de care puteti tine cont atunci cand vine vorba de un loc de munca in videochat, pentru a sti la ce sa va asteptati, si ce trebuie sa faceti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu